Kouter Lorem

De Lorem was het eerste bier dat we op de markt brachten. Het was destijds een nogal rebels bier en heeft de laatste paar jaren zijn wilde haren verloren. Het is uitgegroeid tot een volwassen bier met een rijk pallet aan smaken en aroma's.

Kouter Ipsum

De Ipsum is ons eerste donkere bier. Een stevige donkere tripel met een robuste smaak. Een bier voor de echte liefhebbers. In 2021 hebben we besloten de productie tijdelijk te stoppen maar wees gerust, hij komt terug!

Kouter Dolor

Met de Dolor vervolledigen we het rijtje Lorem Ipsum Dolor, naar de tekst die door websitebouwers en designers van krant- en tijdschriftartikels wordt gebruikt als dummy tekst. Wij hebben de naam Dolor gegeven aan onze IPA. We hebben er flink wat hop (Columbus en Cascade) in verwerkt tot een smaakbom met 6.6% alcohol. De productie van de Dolor werd is 2020 stopgezet en zal voorlopig niet meer terugkomen.

Kouter Alverman

De Alverman is het eerste in een reeks nieuwe bieren. Vernoemd naar een legende van Wommersom en hopelijk wordt ons bier ook legendarisch! Het is een blond bier van hoge gisting met veel smaak en aangenaam aroma en dit alles voor slechts 5.5% alcohol. .

Kouter N'acht

Met de Ipsum on hold was het tijd voor een nieuw donker biertje. Zachter dan zijn voorganger maar met evenveel karakter! Het is een bier met een complexe combinatie van mouten die iedere liefhebber van donkere bieren zal bekoren.

Kouter Kerst N'acht

Gebaseerd op de Kouter N'acht maar zoveel meer karakter door de rijping op houten whiskyvaten (Belgian Owl). Beschikbaar in kleine oplage en enkel verkrijgbaar in november en december (2021). De smaak zal de komende maanden en jaren nog sterk evolueren